2010. június 24., csütörtök


Senki nem nőhet fel ilyen kép nélkül!!!!:)))

... van, amikor még magamra aggatom anyu fürdőruha felsőjét is...

2010. június 23., szerda

hát nézzétek már mit találtam?!?!?!:)))))




Finooooom!!!!



....csak a csont jut nekem...;)

2010. június 14., hétfő

Gyerekbuli


Csipikével így virgonckodtunk. Nem kellett neki kétszer mondani...:))))

2010. június 10., csütörtök

Minden lében két kanál









..Ha esik, ha fúj, mi már csak így vagyunk...:)))

2010. június 7., hétfő

A főszerkesztő bejegyzése

Ím egy rövid történet, mi pár napja történt.
A kertben üldögéltünk. Nagymami, nagypapi, Zoli és én. Zorka nem üldögélt, mert ő erre sosem ér rá:)) Jött-ment, szaladgált, tengernyi dolgát intézte. Néha azért odajött, megmutatta, hogy mit gyűjtött, kihozott egy-két kenyérkockát a nagymamiék konyhájából. Közben múltak a percek, és nagypapinak kényelmetlenné vált a szék. "hmmm, milyen jó itt, csak egy párna hiányzik" de mindezt csak úgy a 'bajsza' alatt, és a beszélgetés folyt tovább. És egyszercsak.... ez a pici lány megjelent a kezében 2 párnával...

Azért írtam le ezt a kis történetet, mert minket nagyon meglepett. Nagyon sok mindent megért, de ez nem a 'Zorka, hozz egy párnát légyszives' eset, hanem magától rakta össze a kis fejében, hogy más problémájára ő Tud megoldást. És ilyen még nem volt, de jó kezdet:))

2010. június 3., csütörtök


Képzeljétek, itt volt a Papa!! Beültem az ölébe egy kicsit (bár anyuék szerint ennyit hónapok óta nem ültem egy helyben....) és nagy puszikat adtam neki. És ezt a hercegnős napszemüveget kaptam tőlük (mármint a Nagyapitól, meg a Viki mamától) ugye milyen klassz?? köszönöm szépen!!