2011. március 25., péntek

Egy séta története



mert Apával elmentünk sétálni. És láttunk egy békát. Aki elfáradt.... és ezt Anyának mindenképpen el kellett mesélnem:)))



próbálgatom ezt a cipőkanalazást.... de nem egyszerű, valljuk meg:))




Anyu! látod?? megettem a vacsorát!! mostmár jöhet a csokitojás?????? A Dorcitól kaptam!!!:)))





ezt úgy hívom: ovi. Minden nap összepakolom az anyuék ágyában az összes párnát, takarót, és a kicsi babámmal ott bandázom. Hentergek egy kicsit (és anyuék az egészből nem értenek semmit....:)))

2011. március 20., vasárnap

A történelmi hűség kedvéért

Főszerkesztői bejegyzés:
igen, Zorkának lett egy kistestvére. Akit nagyon-nagyon szeret. Egyfolytában puszilgatja, simogatja (már amikor ébren van) De ha alszik is rendszeresen bemegy hozzá, hogy megnézze, csak úgy, hogy mi újság a kistestvérével.
Sokan mondták, hogy lehet, hogy újra pelus kell majd Zorkára. De hát ő szereti megcáfolni a nagykönyvben leírtakat, ugyanis azóta teljesen szobatiszta lett, és már éjszaka sem pisil be.
De egy másik fontos dolog is történt velünk: Zorka lerakta a cumiját!! Magától!! (oké, annyit rágta, hogy kilukadt, de ettől még lehetne kérni - mi több, kiharcolni - egy másikat. De nem!) Zorka szépen berakta a Pelikán pocakjába, ahol a rossz cumik pihentek, és azóta nem cumizik. Holott ő jó 2 éve MINDEN elalváshoz használta!! Persze azóta egy kicsit lassabban alszik el - eleinte úgy 10-szer (legalább) visszahívott valamelyikünket (pedig erre igazán büszkék voltunk, hogy na ez nálunk nincs. Hát volt)De már ez is elmúlt - nagyjából. Egy 10-20 percet még beszélget a babájával, rendezkedik az ágyában, de aztán szépen elszundikál.
És bár általában csak címszavakban írok, inkább hagyom a képeket magukért beszélni, de most azért még egy fontos dolgot leírok: Zorka döbbenetesen aranyos kislány. Sokszor döbbent meg minket jóságával, és bölcsességével, amit egy ilyen pici emberkétől még nem várna az ember. Hálás vagyok, hogy az anyukája lehetek!

Végre itt a tavasz


(oké, csak volt a múlthéten....) de mi felavattuk a kispadunkat!!! Végre van hová kiülnünk:))

A kistestvérem azért nincs a képeken, mert alszik. Egyfolytában....:)

Itt voltak a Petiék

a múlt hétvégén.... (szerkesztő elnézést kér a késedelmes tájékoztatásért. Igyekszem felvenni a versenyt az idővel...:)))


Peti megtanított pogácsát csinálni!!

anya falát egy kicsit kiigazítottam:))

Ja!! és répát ültettem a Mátéval:))))

elindultunk Nagymamival a zenebölcsibe!!!

2011. március 8., kedd

Nemzetközi MukiNap!!!


Ezzel a képpel kívántunk Apának Boldog Névnapot!!

Persze ő meg csodaszép virágokat hozott nekünk, mert ma van Mukinap. Egy nap, amikor mindenkit ünneplünk a családban:))))

2011. március 2., szerda

Dorcival a konyhapulton!!!


Mert végre vége a karantémnak, és újra találkozhatunk!!!!

Ő az én Kistestvérem!!!