2011. szeptember 29., csütörtök



Az oviban valami kis vírus felütötte a fejét, amit gyorsan haza is hoztam:( jól belázasodtam, aminek köszönhetően tegnap olyat csináltam, amit már másfél éve nem: 2-szer aludtam napközben. Anyu bement lefektetni a Lolát (1/2 11-kor), és mire kijött, én elbóbiskoltam a 'Napi ágyán'. És délután is ledőltem még egy kicsit, a biztonság kedvéért. De hogy rendben legyen a mérleg, ma nem aludtam (vagyis köszönöm, már jobban vagyok:)))))

2011. szeptember 28., szerda

Ovi!!



Annyi hozzátartozik még az ovi sztorihoz, hogy azért volt néhány nap pityergés, de aztán kitaláltam, hogy inkább Apával megyek oviba, na és azóta egy könnycseppet sem ejtek! Sőt! Fütyörészve megyünk minden reggel oviba!!! jó mi???









Ez pedig a tegnapi remekművem!!

2011. szeptember 25., vasárnap

Tengeeeeeer!!!







Apuék egyszercsak gondoltak egyet, és elindultunk a TENGERHEZ!! Azt mondták, hogy nagyon hosszú lesz az út, és hogy egész nap utazni fogunk, de megéri!! Lolával nagyon hősiesen viseltük a hosszú utat, és tényleg megérte!!!









Volt játszótér is, ugráló és homok minden mennyiségben!!



















az ugrálót nagggggyon-nagyon élveztem:)


Apával meghódítjuk a vizet!


































és persze homokvárat is építettünk!!


....valamit nagyon el kellett magyaráznom....
















2011. szeptember 18., vasárnap

Kisbarátaimmal ünnepeltem!!

Anyuék azt találták ki, hogy menjünk el vonatozni!! A gyerekvasútra!!! És eljöttek a kisbarátaink is!! Aztán egyszercsak előkerült egy torta:)))




Csipike lelkesen segített kibontani az ajándékokat (bár észre sem vettem, hogy mennyi csoda klassz dolgot kaptam, mert otthon még bontatlan csomagok is előkerültek...:))))



sorban álltunk a tortáért...













lebuktam...



2011. szeptember 13., kedd

Hazafelé

Balatonról hazafelé megálltunk egy lovas versenyen.

Kiváló páholyom volt:)

és remek konyha...



Alsóörsön anya nosztalgiázott, én meg néztem a parton a hattyúkat!





2011. szeptember 12., hétfő

3 éves lettem!!!

És ezt a hagyományokhoz híven Lovason ünnepeltük a családdal!!

























Így vártam a csodát...






Látjátok ezt a tortát?!? A Viki mama a SAJÁT kezével sütötte nekem!! És, még a nevemet is rárakta ziziből.








Nagymamák koszorújában!!












Így eszegettünk. Egész nap:)))




és szőrén ültem meg Macit!! :))

















2011. szeptember 7., szerda

Lagzi



Olllllyan remek kis esküvőn voltunk a hétvégén!! Apával táncoltam egy csomót, de aztán mondtam neki, hogy 'Apa, én elfáradtam, menjünk haza!!'







volt ott egy igazi fotós is, remélem kapunk tőle is feltölthető muníciót.

őőőőőőő.....



A dédi papa (állítólag) ilyenkor azt mondta: kiskezit csókolom:)

2011. szeptember 1., csütörtök

Szembenter van!!!!

























És elkezdtem az ovit!! 2 napig anyával voltam. Persze első nap nagyon sírtam. De NEM azért, hogy oviban kell lennem, hanem mert ott szerettem volna aludni.... :)))) (a nagy izgalomban persze még otthon sem sikerült elaludnom...)



Aztán ma már anyu ment a dolgára, tudjátok, rengeteg van neki. Én meg uccu neki, bementem a többiekkel. Ott sírdogált néhány kispajtásom, de nem igazán értettem, hogy miért. Anyu azt mondta, hogy csaljam el őket játszani, hátha jobb kedvük lesz. Aztán anyu azt ígérte, hogy eljön értem ebéd előtt, hátha haza szeretnék menni. Én mondtam neki, hogy de anya, én itt akarok ebédelni, meg itt akarok aludni is, de anya azért csak eljött. Amikor megláttam meg is kérdeztem: anya, miért jöttél be???? én itt akarok aludni!!


Anyával persze szerencsére lehet egyezkedni, és mondta, hogy nem kell hazamennem. Aztán eszembejutott, hogy nincs velem a cumóm (tudjátok, amivel mindig aludni szoktam), mert az oviba nem lehet cumit behozni:( ezen nagyon elszomorodtam. Anyu azt mondta, hogy akkor menjek haza aludni, de én mondtam neki, hogy itt szeretnék aludni, cumóval!!!


Aztán anya elment, én meg képzeljétek akkkkkkorát szunyáltam cumó nélkül, meg MINDEN nélkül, hogy még horkoltam is az Andi néni szerint. Fura:)))


Aztán amikor anya jött értem, nagyon elszomorodtam, mert nem akartam még hazamenni.... és az óvónénik meg nem értették, hogy pont így a végén kezdek el sírni??? de aztán megbeszéltük, hogy jövök holnap is!!! És persze holnap is ott alszom:))))